kereskedj.hu: újabb internetes piactér indult

forrás Prim Online, 2007. augusztus 24. 17:11

Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok az oldalak, ahol a felhasználók meghirdethetik saját holmijaikat, illetve licitálhatnak mások termékeire. Ezért kereskedj.hu néven közös szolgáltatást indított a széles körű internetes megoldásairól ismert Media Progress Kft. és az Európa-szerte aukciós portálokat üzemeltető QXL-csoport magyarországi képviselete.

Az aukciós oldal nem üres kínálattal indul: a piactér látogatói több mint kétmillió termék közül válogathatnak.

A széles választékon kívül a kereskedj.hu számos biztonsági elemmel is védi felhasználóit, elősegítve a problémamentes aukciózást. A piactér nagy gondot fordít arra, hogy csak valós regisztrációs adatokat megadó felhasználók kezdeményezhessenek adásvételt, hatékonyan kiszűrve ezzel azokat, akik esetleg nem tisztességes szándékkal próbálkoznának. A portálon az adatok titkosított SSL-kapcsolaton keresztül kerülnek továbbításra, növelve az aukciózás és a felhasználók biztonságát.

A biztonsági elemek mellett a kereskedj.hu egyszerűen használható kezelőfelülettel és több, az aukciózást megkönnyítő ingyenes szolgáltatással – pl. termékfeltöltő szoftver nagy tételben értékesítőknek – áll a felhasználók rendelkezésére.