Negyven új D-Link tanúsított hálózati mérnök

forrás Prim Online, 2007. augusztus 28. 14:31

A D-Link augusztusban megtartott intenzív képzésén, a D-Link Nyári Egyetemen 40 mérnök szerzett D-Link Tanúsított Mérnök elismerést. Ezzel országszerte már 26 olyan rendszerintegrátor áll a vásárlók rendelkezésére.

A D-Link az elmúlt két évben folyamatosan erősített a vállalati eszközök piacán: egyre nagyobb teljesítményű switch, biztonsági és vezeték nélküli eszközöket mutatott be, több rendszerintegrációs szerződést kötött, és megkezdte partnerei képzését is. Ennek a folyamatnak szerves részeként szervezte meg a gyártó idén első alkalommal nyári egyetem névre keresztelt háromnapos intenzív képzését Simontornyán.

A tréningen on-hand képzések keretében ismerhették meg a részt vevő mérnökök a D-Link üzleti vezeték nélküli eszközeinek, xStack vállalati kapcsolócsaládjának és NetDefend biztonsági termékeinek beállításait, és próbálhattak ki gyakran előforduló szcenáriókat. A tréninget Pelikán Tamás, a D-Link Magyarország technikai vezetője és Sorin Oprescu, a D-Link kelet-európai tréningcsapatának oktatója tartotta.

A D-Link folytatja képzési programját: az ősz folyamán speciális, megoldásokra koncentráló egynapos tréningeken adja át tudását a VPN kapcsolatok konfigurációjától kezdve a kisvállalati adattároló-megoldásokig számos érdekes, a mindennapokban szükséges kérdésben. A vásárlók a D-Link Magyarország weboldalán a Partner+ Partnerek között folyamatosan frissítve találhatják meg a szükséges ismeretekkel rendelkező rendszerintegrátorokat.