Pályázz a legbulisabb Szigetes fotóddal!

forrás Prim Online, 2007. szeptember 5. 10:03

A Nokia Party Aréna, a Nokia Day Time Party zóna és a Nokia-Smart Chillout gondoskodott a fergeteges bulikról és az állandó töltöttségi állapotról a Szigeten. A Nokia most mindenkit egy fotóversenyre csábít a www.nokia.hu/sziget2007 weboldalon, ahol a legbulisabb Szigetes fotókkal lehet pályázni szeptember 30-ig. A legjobb kép egy Nokia 5700 Xpress Musicot ér.

A Nokia honlapjára felkerülő képek beküldői garantáltan kapnak egy exkluzív My Elektro válogatás cd-t, hogy a következő Sziget Fesztiválig se maradjanak bulizene nélkül a fiatalok. A legbulisabb fotó beküldője egy Nokia 5700 Xpress Music Sziget Edition készüléket nyer. Az eredményhirdetésig a fotó nézegetés és feltöltés mellett, ingyenes Szigetes tartalmakat - háttérképet, kijelzővédőt, "Wakeup" és "ShoutDown" animációt, üzenetjelző és csengőhangokat - lehet letölteni a Nokia Szigetes oldaláról.

A Nokia 5700 Xpress Music csavaros külseje és a kivételes zenei tehetsége mellett minden szempontból a Szigetre emlékeztet, hiszen a Szigetes tartalmakon (háttérképek, kijelzővédők, és animációk) túl, a bulis csengőhangok, és az igazán lendületes üzenethangok is a nyári őrült bulikra, a sziget-feelingre emlékeztetnek.