Európa Legjobbjai a BNV-n!

forrás Prim Online, 2007. szeptember 10. 17:06

Szeptember 8-16. között várja a szórakoztatóelektronika kedvelőit a Budapesti Nemzetközi Vásár, melynek része az EISA-díjasokat is bemutató Intersound kiállítás.

Az EISA 19 európai ország legjelentősebb szórakoztatóelektronikai lapjait tömöríti, köztük a Magyar Sztereó Sound&Vision, a Digitális Házimozi és a FotoVideó magazinokat. A Hungexpón található EISA sziget kiemelkedő témája az őszi kiállításnak, ahol  a 2007-2008-as esztendő legújabb technikai csodáival kápráztatja el a látogatót. A nagyfelbontású tv-készülékek, és Blu-ray lejátszók mellett a legkiválóbb digitális fényképezőgépek, videokamerák, navigációs berendezések, erősítők, hangfalak és mobiltelefonok láthatók majd testközelben. Az EISA szigeten a látogatók megcsodálhatják a Sharp LC-52HD1E LCD televízióját, amely elnyerte az EISA az “ Év Európai Time Shift Televíziója 2007 – 2008” díjat.
 
Az Európai Kép és Hang Szövetség (EISA), a Sharp LC-52HD1E LCD-TV-t választotta az év egyik legjobb szórakoztató elektronikai termékének. A díj odaítélésénél a beépített merevlemez- felvevő, a digitális rögzítéshez alkalmazható kényelmes time shift funkció, és a rögzített programok késleltetett visszajátszása volt az, ami meggyőzte az EISA bíráló bizottságot. A HD1E modellek nagyfelbontású full HD képernyője, és a 100 Hertz-re duplázott képfrissítési frekvencia garantálják a lehető legjobb HDTV képminőséget.