Nem csak a húszéveseké a világ(háló!)

Szalay Dániel, 2007. szeptember 12. 09:01

Az 5. X-en felüli férfiak és nők számára indított új portált az ismert hazai egészségügyi site-ot, a Házipatika.com oldalt is működtető vállalkozás.

Kocsis Gábor, a www.50plusz.hu portál tulajdonosa, a Házipatika.com Kft. ügyvezető igazgatója a Prim Online-nak elmondta: az új webmagazin hat témakörre osztva nyújt friss, megbízható témákat. Cikkeket olvashatunk az öregedés anatómiájáról és gyakorlati tippeket kapunk az öregedés késleltetésére. A honlapon bőségesen találunk táplálkozást, testmozgást, bőrápolást, szexualitás, lelki harmonizációt, mentális funkciójavítást érintő tartalmakat. Megtudhatjuk például, hogyan lehet a szex még élvezetesebb menopauza után, melyek a korszerű bőrápolás titkai, mit tegyünk, ha nem jön álom a szemünkre, hogyan alkalmazkodik szervezetünk a fizikai aktivitáshoz, mit tehetünk a lelki harmóniáért.

Nagy igény van rá


„Miután most indul a portál, így az induláskor nehéz jóslásokba bocsátkozni. Szeretnénk már ebben az évben a havi 20 ezer egyedi látogatót elérni, meghaladni” – válaszolta Kocsis Gábor arra a kérdésünkre, van-e igény egy efféle internetes site-ra. Az ügyvezető igazgató optimista a tekintetben is, hogy üzleti értelemben is sikeres lehet-e az oldal, vagyis hirdetői, ügynökségi oldalról is van-e igény, hogy az 50 feletti korosztályt a weben szólítsák meg hirdetésekkel. „Az eddigi puhatolózások alapján komoly érdeklődés van a hirdetői oldalon, hiszen egyre több cég veszi észre, hogy komoly vásárlói tömeget jelent ez a csoport, főként szűrve az internetezőkre meg különösen. Ma már autós cégektől kezdve az utazási irodákon át a bankokig mindenkinek vannak erre a csoportra célzott termékeik, szolgáltatásaik” – érvelt Kocsis.

Az 50plusz oldal indulását kisebb médiakampány is kíséri, elsősorban online és néhány offline magazin megjelenést terveznek.