A Samsung bemutatta a legújabb HSPDA telefonját

forrás Prim Online, 2007. szeptember 13. 17:36

A Samsung bejelentette SGH-F700-as mobiltelefonját, amelyet a Vodafone-nal közösen fejlesztett ki az európai piac számára. A telefont először a 3GSM konferencián mutatták be idén februárban és várhatóan november elején lesz kapható a boltokban Európa-szerte.

Az F700-ast használva a felhasználók a tartalmakat egy 3,2” colos lenyűgöző színvilágú képernyőn böngészhetik. A készülék felső kategóriás szórakoztatást kínál egy minden igényt kielégítő autófókuszos 3 megapixeles kamerával és a 3,6 Mbps-os HSPDA képességével, így  megkönnyítve a videónézést, a zenehallgatást, illetve lehetőséget adnak kiváló minőségű fotók készítésére, villámgyors szörfölésre az interneten, vagy a leveleink elolvasására és megválaszolására miközben úton vagyunk. A kicsúsztatható QWERTY billentyűzet segítségével még könnyebbé válik a mobil levelezés és egyéb szöveges üzenetküldő alkalmazások elérése.

Az F700 egy új felhasználói interfészt kapott, amely 2007-ben a rangos IF díjat is elnyerte Design Kommunikáció kategóriában. A Samsung egy új, teljesen érintésre működő LCD technológiát vezetett be a készüléken és minden rajta lévő programban. A felhasználói felület (UI) „Croix” elnevezést kapta, ami franciául annyit jelent: kereszt. Ez nagyban megkönnyíti a használhatóságot főleg olyan esetekben, mint a beviteli lehetőségek változtatásai, alapvető navigálási funkciók, tartalom-hozzáférés, valamint a feladatok lefuttatása.