Magyarországra érkezett az Oracle Database 11g

forrás Prim Online, 2007. szeptember 14. 11:40

Az Oracle Hungary 2007. szeptember 13-án nagyszabású szakmai nap keretében mutatta be az Oracle adatbázis-kezelő legújabb, 11g változatát, amely a számítóhálózatok széles körű alkalmazását és bővítését hivatott felgyorsítani, és mintegy 400 funkciójával megoldást nyújt azokra a valós problémákra, amelyekkel a vállalatok napjainkban a leginkább szembesülnek.

A mintegy 400 funkcióval felvértezett, 15 millió tesztórával és 36 ezer munkahónapos fejlesztéssel elkészült Oracle Database 11g az Oracle minden eddigi termékénél innovatívabb és magasabb minőséget képvisel.

A 11g-vel a szervezetek saját ellenőrzésük alá vonhatják vállalati adataikat, jobban átláthatják üzletmenetüket, és a korábbiaknál gyorsabban és magabiztosabban alkalmazkodhatnak a rohamtempóban változó versenykörnyezethez. Ehhez az új verzió kibővített formában kínálja az Oracle egyedi adatbázis-fürtözési, adatközpont-automatizálási és terheléselosztási funkcióit. A biztonságos, magas rendelkezésre állású és jól méretezhető, ugyanakkor alacsony költséggel üzemeltethető kiszolgálókból és tárolóhelyekből álló számítóhálókkal az Oracle ügyfelek még a legmagasabb követelményeket támasztó tranzakciófeldolgozási, adattárházi és tartalomkezelési alkalmazásoknak is meg tudnak felelni.