Idomítható nyomtató

forrás Prim Online, 2007. szeptember 20. 12:19

A nyomtatópiacon újabb egyedülálló megoldással jelent meg az amerikai TallyGenicom, a speciális nyomtatók gyártója. 

A TallyGenicom 9045N hálózati lézernyomtatót ipari környezetben használatos termo, illetve mátrix nyomtatók egyszerű és gyors kiváltására fejlesztette ki a gyártó, melyet egy különleges funkció tesz egyedülállóvá.

Az Intellifilter kontroller technológia segítségével mátrix vagy speciális ipari vonalkód nyomtatók helyére állítható be a modell programozói beavatkozás nélkül. A TallyGenicom 9045N megtanítható bármely más technológiájú alkalmazás kódkészletének felismerésére és kezelésére, így a cégek ügyviteli, logisztikai, vállalatirányítási rendszerei, nyomtatócsere esetén is, módosítás nélkül működhetnek tovább. A flash RAM, mely a 9045N „agya” átrakható bármelyik más Intellifilter rendszerű TallyGenicom nyomtatóba és az a betanítottaknak megfelelően teljesíti a feladatokat.

A 9045N gyors, terhelhető, ugyanakkor a nagyobb teljesítményű gépeknél megszokott módon, az üzemetetési költségek kedvezőbbek. A nyomtató azoknak a cégeknek nyújt hatékony megoldást, amelyek eddig mátrix- vagy termotranszfer nyomtatókon végezték a speciális nyomtatási feladatokat. A TallyGenicom 9045N a speciális feladatok mellett nagyobb teljesítményű irodai lézernyomtatóként is használható.