Albacomp: új szervizpartneri kapcsolat és centralizált szervizhálózat

forrás Prim Online, 2007. szeptember 24. 11:08

Az Albacomp 2007 szeptemberében a világ egyik legnagyobb laptopgyártójává vált MSI-vel kötött megállapodást a Magyarországon értékesített notebookok szervizelési feladatainak ellátására. Emellett a vállalat 2007 őszétől új alapokra helyezett, gyors és megbízható központosított szervizrendszerrel szolgálja ki ügyfeleit. Az Albacomp jelenleg három nemzetközi vállalat, az MSI mellett a Fujitsu-Siemens és az NSE Hungária Kft. alvállalkozója, így az ASUS notebookok és PDA-k szervizelését az NSE Hungária Kft. megbízásából végzi.

A vállalat szerviztevékenységének megújítása jegyében az elmúlt hónapokban centralizálta saját notebook-szervizrendszerét, amelynek eredményeképpen az országos szervizhálózat pontjai a jövőben felvevőhelyként működnek tovább, a javítási tevékenységre pedig a cég székesfehérvári szervizében kerül sor. A nemzetközi modellnek megfelelő felépítéssel az Albacomp gyorsabb, pontosabb és alacsonyabb költségekkel járó szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek a jövőben.

A jól működő szervizrendszernek köszönhetően talált új magyarországi partnerére az MSI is, a vállalat a garanciális notebookok szervizelésével bízta meg az Albacompot.

Korábban, 2006 augusztusában az NSE Service Grouppal kötött szerződést az Albacomp, amely révén az ASUS notebookok és pda-k kizárólagos magyarországi szervizszolgáltatójává vált, így egyaránt ellátja a garanciális és garancián túli javításokat is.

A szervizpartnerség terén a legrégebbi együttműködés a Fujitsu-Siemenshez kötődik, a partneri kapcsolat a SZÜV-vel 1995-ben megkötött szerződésre nyúlik vissza. Az Albacomp a Fujitsu-Siemens notebookok javítását és szervizelését jelenleg egy budapesti központból látja el, emellett garanciális és garancia utáni szolgáltatásokat is végez. Az Albacomp a Fujitsu-Siemens négy magyarországi minősített szervizpartnereinek egyike, amely alapján bármely magyarországi viszonteladó által értékesített notebook javítását vállalja. Ezzel a széles körű szervizszolgáltatási tevékenységgel az Albacomp havonta több száz Fujitsu-Siemens laptopot javít.