Új munkatársakkal erősít az Interware

forrás Prim Online, 2007. szeptember 24. 13:02

Az Interware kereskedelmi és marketingigazgatói pozícióját 2007. szeptember 1-jétől Horváth Tibor Gergely, marketingmenedzseri pozícióját 2007. augusztus 1-jétől pedig Hegyi Ferenc tölti be.

Horváth Tibor a Citibanktól érkezett, ahol mintegy 6 évet töltött el a kis- és középvállalati üzletágban, előbb regionális értékesítési vezetőként, majd értékesítési igazgatóhelyettesként.

Az új igazgató elsősorban a dinamikus értékesítési stratégián alapuló, a klasszikus és az alternatív értékesítési csatornák ötvözésében, a külső és a belső keresztértékesítési folyamatok erősítésében, illetve stratégiai kapcsolatokban rejlő marketinglehetőségek kiaknázásban látja a további növekedés kulcsát.

A pozíciót eddig betöltő Sátor Csaba vezérigazgató-helyettesként a továbbiakban a vállalat operatív működésének irányításáért felelős.

Horváth Tibor kereskedelmi és marketingigazgató 1999 és 2002 között Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében látott el jegyzői, majd körjegyzői feladatokat. 2002-től a Citibank ZRt.-nél értékesítési menedzser, portfoliómenedzser, majd ügyfélmendzser, 2004-től értékesítési vezető, majd regionális értékesítési vezető, 2007-től pedig értékesítési igazgatóhelyettes. 2007 szeptemberétől az Interware kereskedelmi és marketing igazgatója. Jogi diplomája van, közgazdasági tanulmányokat folytat.

Hegyi Ferenc marketingmenedzser 2000-től a mai nevén PrintXBudavár Zrt. értékesítési menedzsere, majd 2004-től a kereskedelmi igazgatója volt, illetve a Superbrands Magyarország és CoolBrands projektvezetője. 2007-ben a Multireklám Zrt. egyedi média divíziójának ügyfélkapcsolati főmunkatársa. 2007 augusztusától az Interware Zrt. marketingmenedzsere. Közgazdász diplomával és rendszerinformatikusi végzettséggel rendelkezik.