Partneri találkozót tartott a Bull Magyarország

forrás Prim Online, 2007. szeptember 25. 16:34

A Bull Magyarország szeptember 20-án tartotta meg éves partneri találkozóját. A résztvevők átfogó képet kaphattak a Bullban történt stratégiai változásokról, melynek célja a Bull jelenlétének erősítése a hazai és a nemzetközi piacokon.

Az elhangzó előadások az alábbi négy témakörre épültek fel, mint konszolidáció, virtualizáció, Security és Open Source. Az egyes témák általános kifejtése után konkrét Bull termékekről, referenciákról tájékozódhattak a partnerek.  Különös hangsúlyt kaptak a VMware technológián alapuló virtualizációs és konszolidációs megoldások.  A rendezvény külön érdekessége, hogy a desktop virtualizációra ajánlott megoldást, a Virtual PC Center-t a helyszínen ki is lehetett próbálni.

A Bull az elmúlt évek során jelentős szervezeti átalakuláson ment át, melyet a termékek portfoliójának erős átrendeződése követett. Ma sokkal nagyobb a hangsúly a szerver és tárolóeszközökön alapuló megoldásokon  – nyilatkozta Kozák Tamás, a Bull Szerver és Storage Üzletág Igazgatója. Ennek eredményeképp sokkal több, valós piaci igényeken alapuló megoldást tudunk kínálni, mint korábban. További előny partnereink számára, hogy nincs technológiai kényszer, az ügyfelek igényeihez és lehetőségeihez legjobban illeszkedő megoldást kínálhatjuk, saját, OEM vagy éppen Open Source alapokon. A piac számára szintén újdonság, hogy egyedi, más gyártónál nem elérhető termékkel is rendelkezünk, mint például a Fault Tolerant szerver, mely már számos partner és végfelhasználó figyelmét felkeltette. Számomra személyes kihívás még a Magyarországon kevésbé ismert Bull High Performace Computing technológiájának elterjesztése.