Canon újdonságok az októberi PrintExpón

forrás Prim Online, 2007. szeptember 25. 19:40

Az idei PrintExpo kiállításon (2007. október 2-5.) a nagyformátumú nyomtatók és a kisszériás nyomtatás területén mutatkozik be portfoliójának legfrissebb tagjaival a Canon Hungária Kft. A vállalat a Hungexpo 204/E standján, 144 négyzetméteren, stratégiai partnereivel együtt mutatja be a professzionális nyomtatás terén elért legújabb fejlesztéseinek eredményeit. Az eseménnyel egyidejűleg a cég nagyszabású akciókat kínál a professzionális nyomtatás területén érdekelt vállalatoknak és intézményeknek.

A piac által leginkább várt érdekesség a világ jelenlegi legszélesebb, 12 színes fotónyomtatója, az iPF9000-es, de a nagyformátumú nyomtatórendszerek területéről megtekinthetők lesznek a Canon új iPF5100 (17" széles) és iPF6100-as (24" széles) nyomtatói is, amelyek olyan élményvilágot tárnak elénk, amit eddig csak monitorok voltak képesek megmutatni.

A kisszériás nyomtatás területén a Canon fekete-fehér 105 lap/perces nyomtatórendszerével, az iR7105 típusszámú berendezéssel ismerkedhetnek meg a látogatók, amely segítségével egymenetben akár 400 oldal terjedelmű max. A4 méretű ragasztókötött színes borítóval megálmodott könyvek előállítására nyílik lehetőség. A színes digitális nyomtatás területén a CLC5151-es berendezést kínálja a Canon azoknak, akiknek a nagy sebesség mellett (51 lap/perc) elengedhetetlen az állandó minőség. A Canon új digitális nyomtatási megoldása, az imagePRESS C1 is látható lesz a standon, amellyel alacsony példányszámok mellett is lehetséges ofszet jellegű és minőségű nyomatok előállítása.

A Canon stratégiai partnereivel együtt kínálja a legújabb fejlesztések eredményeivel felvértezett készülékeit az idei PrintExpón. A közös standon elkülönülten megjelenő partnerek, egyrészről a Digit Bt., amely a nagyformátumú nyomtatási technológiák terén kizárólag a Canon megoldásai mellett tette le voksát, másrészről a Hungaropapír Bt., amely a Canon nagyformátumú nyomathordozók értékesítésének kizárólagos magyarországi disztribútora. A stratégiai partnerek egyidejű jelenléte lehetővé teszi a látogatók számára, hogy komplex szakmai kérdéseikre is teljes körű választ kaphassanak a helyszínen.