Siemens-Ingram együttműködés az IP telefóniában

forrás Prim Online, 2007. szeptember 27. 14:29

Hivatalos disztribútori megállapodást kötött a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. és az Ingram Micro Magyarország Kft. A jövőben HiPath IP telefónia megoldásokat és kommunikációs alkalmazásokat az Ingram Magyarország Kft. is értékesíti Magyarországon.

A Siemens HiPath portfoliójának innovatív IP alapú megoldásai és kommunikációs alkalmazásai lehetővé teszik bármilyen méretű és struktúrájú kommunikációs hálózatok kiépítését a különálló alközpontoktól kezdve egészen a globális nemzetközi kommunikációs hálózatokig. A HiPath Xpressions üzenetkezelő rendszerének használatával, a vállalkozások megoldást találhatnak a vállalati kommunikációs folyamataik optimalizására, költségeik csökkentésére, és ügyfélkapcsolataik személyesebbé tételére.

Az Ingram Micro Inc. a világ legnagyobb számítástechnikai eszköz- és szolgáltatás disztribútora, termékeit kizárólag viszonteladóknak értékesíti. A két cég együttműködésével a Siemens Enterprise Communications tovább erősíti kis- és közepes vállalatoknak szánt HiPath IP kommunikációs megoldásainak értékesítését a magyarországi piacon, míg az Ingram Magyarország új költséghatékony megoldásokat kínál viszonteladói számára.

A Siemens Enterprise Communications a világ egyik vezető Open Communications megoldás szállítója mind kis- mind nagyvállalatok számára. Ezen megoldások hatékonyabbá, gyorsabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti folyamatokat – bármilyen eszköz, információs technológia vagy infrastruktúra esetén. A vállalat a Siemens AG teljes tulajdonú leányvállalata, mely kb. 15,000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, és központja Münchenben található.