T-Mobile: változatlan áron még több internet

forrás Prim Online, 2007. szeptember 28. 12:35

November 1-jétől a T-Mobile 2 és 5 GB-os internetes csomagjaira előfizetők változatlan havi díj ellenében többet böngészhetnek, e-mailezhetnek, chatelhetnek, így a szolgáltató 93 városra kiterjedő szélessávú hálózata még szabadabb internetezést biztosít.

A T-Mobile 2 GB-os mobilinternetes csomagjai novembertől 5 GB-ot tartalmaznak majd, azaz a havi díjban foglalt leforgalmazható adatmennyiség több mint kétszeresére nő! A jelenlegi 5 GB-os csomagok ezzel egyidejűleg 8 GB-osra változnak. Átlagos internethasználatra mindkét csomag megfelelő, hiszen pl. 5 GB több mint 1 millió e-mail elküldésére, illetve 17 ezer honlap megtekintésére elegendő*.

Ráadásul a csomagok havi díja is kedvező, új előfizetés vásárlása és 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén a T-Mobile-nál év végéig fél áron, már havi 2895 forintért is lehet internetezni. Az akciós előfizetéshez rendkívül olcsón, a legkedvezőbb esetben 0 forintért is kaphatók modemek, illetve kezdőrészlettel, kamatmentes részletfizetéssel vásárolhatók hordozható számítógépek.
A T-Mobile szélessávú hálózata folyamatosan bővül, jelenleg már a lakosság több mint 45%-a számára érhető el, és kínál megfelelő alternatívát azoknak, akik a gyors internetet kötöttségek nélkül, lakáson belül vagy kívül egyaránt szeretnék használni.

* 5 kilobyte-os e-maileket és 300 kilobyte-os honlapokat alapul véve.