Gyönyörű fotók, gyors nyomtatás és hálózati kapcsolat

forrás Prim Online, 2007. október 4. 13:40

A HP új, Photosmart C6280 all-in-one eszköze hat tintaszínnel nyomtatja a fotókat, akár panorámaméretben is, a fekete-fehér nyomtatás sebessége percenként 34 oldal, nagy felbontással szkennel és rendelkezik Ethernet hálózati interfésszel.

Egyre nő azoknak a vásárlóknak a száma, akik otthon akarják kinyomtatni a fotóikat. A multifunkciós, All-in-One (AiO) eszközök révén ugyanazt a fotóminőséget kaphatják, mint a hagyományos fotólaborban készült képekkel. A HP Photosmart C6280 hat, különálló tintatartályával és a kiváló minőségű HP Vivera tintákkal ragyogó és vízálló fotókat készít, amelyek generációkon át ellenállnak a fakulásnak. A különálló, egyenként cserélhető tintatartályoknak köszönhetően nincs tintaveszteség.

A HP Photosmart C6280 készülék vásárlóinak a fotók nyomtatásakor nem kell egy csupán dokumentumnyomtatásra tervezett nyomtatóval küszködniük. A fotók válogatását egy 6,1 cm átmérőjű színes képernyő segíti, amelyen néhány egyszerű szerkesztési művelet is elvégezhető. A nyomtató új, HP Red-eye Removal nyomógombjával egyetlen lépésben eltávolítható a képekről a vörösszem-effektus.

Az automatikus fotótálca kiküszöböli az esetleges, nem megfelelő hordozóra való fotónyomtatást, mert mindig a nyomatatási feladatnak megfelelő tálcáról veszi be a papírt. A fotónyomtatáshoz nincs szükség PC-re, a felhasználók a nyomtató kártyafoglalatába helyezhetik a memóriakártyájukat vagy az USB portra csatlakoztathatják a kamerát és máris nyomtathatják a képeket.

A fekete-fehér nyomtatás továbbra is a leggyakoribb nyomtatási igény, és a HP Photosmart C6280 készüléket a hétköznapi nyomtatási feladatokhoz optimalizálták, maximum 34 oldal/perc sebességgel nyomtat éles, lézerminőségű fekete-fehér dokumentumokat, a színes dokumentumok leggyorsabb nyomtatási sebessége pedig 33 oldal percenként. A fotónyomtatás sebessége is elsőrangú, egy 10x15 cm-es kép elkészítéséhez csupán 10 másodpercre van szükség.

Az integrált duplex egység révén az All-in-One készülék kétoldalas nyomtatásra is képes, így papírt takarít meg. A mellékelt HP Smart Web Printing szoftverrel a weboldalak a nyomtatáshoz átméretezhetőek, így a széleik nem maradnak le a kinyomtatott oldalakról.

A beépített Ethernet hálózati port révén a felhasználók valamennyi otthoni vagy kisirodai számítógépükhöz csatlakoztathatják a készüléket. Valódi multifunkciósként a HP Photosmart C6280 számos különböző eszközt tesz szükségtelenné otthon vagy az irodában. A szkenner 4800x4800 dpi felbontásával pontosan reprodukálja és állítja helyre a fotókat, és támogatja a gyors másolási funkciót, amely 34 fekete-fehér és 33 színes másolatot készít percenként.