A hatékonyabb vállalatirányításért - ingyenes bemutatók

forrás Prim Online, 2007. október 4. 14:07

Testre szabott integrált vállalatirányítási rendszerek kis- és középvállalatoknak címmel immár hetedik alkalommal tartanak prezentációkat hazai piacvezető cégek, bemutatva a kis- és középvállalatok számára kidolgozott, korszerű ERP és CRM megoldásaikat és sokrétű szolgáltatásaikat.

A rendezvény időpontja október 11. csütörtök, a helyszín pedig a Bourbon Rendezvényház (Budapest, XIV. kerület, Ajtósi Dürer sor 19-21.). Az ingyenes bemutatóknak folyamatosan nagy sikere van, bizonyítva ezzel, hogy a korszerű és árban is elérhető informatikai megoldások a kisebb cégek számára is kifizetődők, már rövid távon is. A részvétel nem csak, hogy nem kerül semmibe, de a konferencia résztvevői ebédre is vendégei az eseményt szervező Piac és Profit Kiadónak, s a nap folyamán több ajándéksorsoláson is részt vehetnek.

Akit tehát érdekel, miként hasznosíthatna egy ilyen korszerű kisvállalati megoldást, annak csupán regisztrálnia kell magát a www.piac-profit.hu weboldalon, ahol további részleteket is találhat a nap programjáról, a bemutatkozó cégekről és a kiadó egyéb rendezvényeinek időpontjáról.