A Grepton technológiai igazgatója Microsoft MVP címet kapott

forrás Prim Online, 2007. október 6. 10:47

Novák István, a Grepton Informatikai Zrt. technológiai igazgatója október 1-jétől megkapta a Microsofttól az MVP (Most Valuable Professional) címet. A Microsoft által adományozott cím elismerés az online és offline közösségek azon tagjainak munkájáért, akik idejüket és informatikai szakértelmüket a többi felhasználó segítésére fordítják.

Az MVP cím a kiemelkedő szakmai és közösségi (pl. evangelizációs, véleményformáló) munkáért jár. Meglehetősen sokoldalú szempontrendszer alapján ítélik oda, s Magyarországon a jelöltekkel együtt is kevesebb mint 20 fő rendelkezik ilyen elismeréssel.
A Greptonban Novák István nevéhez köthető - több mint egy évtizedes tevékenysége során -  a cég szakmai irányvonalainak meghatározása, azok képviselete, a szolgáltatások magas szintű minőségének folyamatos biztosítása.

A Grepton technológiai igazgatója MVP címének odaítélését többek között a Magyar Architektúra Fórum munkájában való aktív közreműködésével, a .NET, VS 2008 valamint LINQ témakörben tartott evangelizációs előadásaival, a LINQ over C# nyílt forráskódú projekt vezetésével, valamint aktív közösségi munkájával érdemelte ki.