Tömeges feltöltődés a Depón

forrás Prim Online, 2007. október 9. 14:05

A Depo.hu termékszámának jelentős növekedése várható attól az újítástól, mely az online piactérben szereplő kereskedők számára a napokban vált elérhetővé. A már eddig is jellemzően 25-30 000 terméket kínáló oldalon azonban nem pusztán a kínálat drasztikus növekedése prognosztizálható, az új rendszer révén akár több ezer termékre vonatkozó árinformáció is napi rendszerességgel frissíthető.

A Depo.hu az elmúlt években – a látogatói igények rendszeres felmérésének eredményeként – több lépcsőben újította meg a vásárlók számára nyújtott kényelmi szolgáltatásai körét. Most a kereskedői oldal igényeinek kielégítésére helyezve a hangsúlyt az online piactér jelentős fejlesztéseket hajtott végre a rendszeren, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabbá válik a termékadatok feltöltése. A korábbi megoldással szemben – amely még nem támogatta nagy mennyiségű információ gyors rögzítését – a forgalmazók mostantól akár egyetlen mozdulattal elérhetővé tehetik teljes kínálatukat a Depo.hu-n, ami azonnal láthatóvá válik a látogatók számára is. „Így nemcsak az új termékek megjelenítése, de a változások kezelése, az árak aktualizálása is egyszerűsödik, felgyorsul. Az alapos ellenőrzésnek köszönhetően pedig a termékleírások továbbra is részletesek, áttekinthetőek és naprakészek maradnak” – mondta Szabari László, a Hírek Média Depo.hu üzletágának vezetője. A több megoldást is kínáló rendszerben az információk feltölthetők egy egyszerű adatfájlból, de a forgalmazók egy, a saját oldalukon kialakított felületen keresztül automatikusan is szinkronizálhatják termékkínálatukat, amit a Depo.hu munkatársai rögzítenek a rendszerben. Így a kereskedők számára lehetőség nyílik akár teljes kínálatuk napi frissítésre, ami biztosítja, hogy a látogatók mindig a legújabb termékeket és az azokhoz tartozó aktuális árakat lássák.

Duplájára nőhet a kínálat

Az új megoldás bevezetésétől a termékválaszték gyors bővülését várják a Depo.hu munkatársai. „Az új adminisztrációs rendszer nemcsak partnereinknek könnyíti meg az adatfeltöltés folyamatát, de sok előnyt jelent látogatóink számára is. A már most tapasztalható dinamikus bővülés eredményeként – a kereskedők a bevezetés óta eltelt két hónap alatt közel 20 ezer új terméket rögzítettek – sokkal nagyobb termékkínálatból választhatnak, emellett mindig a legfrissebb ajánlatokat találhatják meg oldalunkon. Év végéig a további növekedésnek köszönhetően várhatóan elérjük az 50-60 ezres termékszámot” – jegyezte meg Szabari László.

Az új rendszer bevezetésével párhuzamosan a Depo.hu támogató csapata is bővült, melyre a közölt nagymennyiségű termékinformációs adat ellenőrzése és rögzítése kapcsán volt szükség, így továbbra is minőségi és megbízható adatok állnak a Depo.hu látogatói rendelkezésére.