Takarékoskodás személyre szabott tintapatronokkal

forrás Prim Online, 2007. október 11. 13:27

A HP idén elindított globális stratégiájának részeként új tintapatron választék jelenik meg Magyarországon, melyből a személyes igények alapján választható a legmegfelelőbb darab - jelentették be az informatikai vállalat képviselői szerdán. A három részből álló patron-sorozat kék, zöld és piros színkóddal van ellátva, tulajdonságaik a különböző nyomtatási szokások szerint, jobb ár-érték aránnyal lettek kialakítva.

A HP 2006-ban több mint 19 millió nyomtatót értékesített globálisan, ezzel a számmal együtt a felhasználói igények is fejlődtek a vállalat kutatásai szerint. Erre a kihívásra fejlesztette ki a HP azt az új tintapatron portfoliót, melyet szerdán az informatikai vállalat magyarországi képviselői mutattak be.
A kék, a zöld és a piros


A kék színkóddal ellátott patron a sztenderd, hétköznapi felhasználók számára javasolt, a zöld színű – XL jelű, a sztenderd mennyiség három-ötszörösét teljesítő – patron a nagyobb mennyiségben nyomtató vállalkozásoknak ajánlott, míg a piros - + jellel ellátott – patron a különleges, kreatív alkalmazásokra lett kialakítva. 

„Nézzük például a HP 350 fekete festékkazettát. A 200 lap nyomtatására elegendő, 3.890 Ft-os normál és az 1000 laphoz elég, 14.890 Ft-os gazdaságos patronok nemcsak nagyobb választási lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára, hanem jobb ár-értékarányt is képviselnek”
- mondta el Görgey Zsófia. Elmondása szerint az új patronok használatával akár 55 százalékos költség-megtakarítást is el lehet érni.