Zebra: nyomtatócsere-program kedvezményes áron

forrás Prim Online, 2007. október 16. 18:30

A Zebra Magyarországon újra meghirdette a 2006-ban és 2007 elején szervezett nyomtatócsere-programját. A vezető mobil- és ipari nyomtató megoldásokat szállító cég 2008 márciusáig kedvezményes áron nyújt lehetőséget a régi típusú Zebra nyomtatók legújabb modellekre való becserélésére. A nyomtatócsere-programot olyan középkategóriás termékre is kiterjesztik, mint a 105SL sorozat, valamint a közelmúltban bevezetett ZM 400, ZM 600 és S4M. Ezek az eszközök a Zebra korábbi Stripe sorozatát hivatottak felváltani.

2007 első negyedévében minden tizenegyedik nyomtatót a nyomtatócsere program keretében értékesítettek. ”A csereprogram nagyszerű módszer a piac élénkítésére. Jó okot ad az ügyfeleinkkel való kapcsolatfelvételre, és növeli a keresletet” – mondta el Melis Zoltán, a Zebra egyik premier partnere, a Bar Code Systems Hungary Kft. (BCS) ügyvezető igazgatója. Halász Árpád, a Zebra délkelet-európai értékesítési vezetője szerint: “Idén év elején a nyomtatócsere-program sikere jelentősen megnövelte a Zebra nyomtatási és címkézési megoldásai iránti keresletet. A program továbbra is felhasználóbarát marad, s az eladások gyors növelése érdekében az összes szükséges információval, értékesítési és technikai támogatással ellátja a partnereket.”

A Zebra ügyfelei a régi nyomtatók új modellekre cserélésével gyorsabb adatátvitelű, Unicode nyelvet támogató, környezetbarát, valamint a korábbiaknál fejlettebb, Ethernet, USB és rádióhullámos csatlakozást biztosító megoldásokhoz jutnak.