ProfitTárs ügyviteli program: friss verzió, új licenc

forrás Prim Online, 2007. október 17. 18:20

A ReMarCo Informatikai Kft. nemrég megjelentette a ProfitTárs programcsomag legújabb verzióját a ProfitTárs 2007-et, és ezzel egyidejűleg megváltoztatta a program licencelését is.

A ProfitTárs az ár/teljesítmény arányának, és könnyű kezelhetőségének köszönheti népszerűségét. A program bérleti konstrukcióban használható, melynek előnye a költségek kiszámíthatóságán túl a folyamatos naprakészség. A bérleti díjon kívül a felhasználót más költség nem terheli, hiszen az magába foglalja a programmal kapcsolatos összes díjat (frissítések, új verziók, támogatás, stb.). Az első licenc díjtalan, így a program élesben is kipróbálható.

A felhasználó 2 díjcsomag és 6 modul közül választhat:

Minimum díjcsomaggal (nettó 500 Ft/hó, vagy nettó 4800 Ft/év) a felhasználó egy teljes értékű számlázó programhoz jut, mely alkalmas készpénzes és átutalásos számlák kiállítására is. A program öt beépített számlaformátumot tartalmaz.
Kényelmi funkciók a díjcsomagban: mentés előtti nyomtatási kép, számla mentése lezárás nélkül (később még módosítható vagy törölhető), tetszőleges számú megjegyzéssablon létrehozása (számlázáskor kiválasztható, melyik kerüljön a számla végére), egyszerű partner- és terméknyilvántartás.

Alap díjcsomaggal (nettó 1000 Ft/hó, vagy nettó 9600 Ft/év) a felhasználó egy komplex számlázóprogramhoz jut rengeteg kényelmi szolgáltatással, részletes partner- és terméknyilvántartással, és különféle listázási lehetőségekkel.
Az Alap díjcsomag tetszőlegesen bővíthető modulokkal is: Házipénztár, Szállítólevelek készítése, Devizás és idegen nyelvű számla és szállítólevél készítése, Készlet nyilvántartása, Leltár, Gyári számok kezelése. A modulok ára egységesen nettó 500 Ft/hó/db, vagy nettó 4800 Ft/év/db.

A program összetétele könnyen módosítható. Licenchosszabbításkor a felhasználónak lehetősége nyílik a díjcsomag megváltoztatására vagy modulok felvételére/ lemondására a program újratelepítése nélkül.