Vállalati Rendszerekkel foglalkozó Szakemberek Konferenciája a Biztonságos Rendszerek kialakításáról

Takács Zsolt, 2007. október 19. 17:17

A The Open Group közzétette a 16. Vállalati Rendszerekkel foglalkozó Szakemberek Konferenciájának részletes programját és az előadók előzetes listáját.  A konferencia 2007. október 22. és 24. között Magyarországon, a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban kerül megrendezésre.

A The Open Group negyedik alkalommal rendezi meg a Vállalati Rendszerekkel foglalkozó Szakemberek Konferenciáját, amely a vállalati rendszerekkel foglalkozók körében nemzetközileg ismert és elismert esemény, és amely a szakmára erős befolyással bíró témák széles skáláját vizsgálja. A budapesti konferencia a biztonsági rendszerek számos különböző területére összpontosít, és vizsgálja azok szerepét a biztonságos és védett vállalati rendszerek kialakítása során. 

Az esemény máris számos híres előadóval kecsegtet, beleértve Steve Whitlockot, a Boeing vezető biztonsági tervezőjét; Stephen Farrellt, a dublini Trinity College kutatóját és előadóját, Merike Kaeót, a Double Shot Security tanácsadóját, Adrian Seccombe-t, az Eli Lily informatikai biztonságért felelős vezetőjét és senior vállalati tervezőjét; Guy Bunkert, a Symantec vezető kutatóját és Carl Ellisont, a Microsoft tervezőjét.

"A biztonságos és védett információmegosztás nyílt, globálisan behálózott világunkban folyamatosan megköveteli a hatékony biztonsági rendszerek meglétét" - mondta Allen Brown, a The Open Group elnöke és vezérigazgatója. A The Open Group célja a budapesti eseményen, hogy alaposan megvizsgálja a biztonsági rendszerek komplex területét. A résztvevők a szervezeten belüli biztonságos IT működés kiépítéséről és fenntartásáról szóló új információk és a legjobb gyakorlati alkalmazások birtokában távozhatnak.

A háromnapos esemény valódi esetleírásokat használva illusztrálja, hogyan fejlődnek és hogyan kell, hogy a jövőben fejlődjenek a biztonságos rendszerek azért, hogy megfeleljenek a biztonságos információ megosztása által támasztott kihívásoknak, amelyeket a mai gyors üzleti számítástechnika működéséből adódnak. A plenáris szekciókon többek között szó lesz a biztonságos rendszerek kialakításának gazdasági megtérüléséről, és kiemelt helyen szerepel a biztonságos informatikához szükséges rendszerek kialakításának új megközelítése is. A napirend egyszerre tartalmazza a biztonság, vállalati rendszer és a TOGAF (The Open Group Architektúra keretrendszere); illetve a szolgáltatás orientált rendszerek témaköreit.


Regisztráció, támogatási és kiállítási lehetőségek

A regisztrációs lehetőség biztosított a The Open Group tagok és nem-tagok számára egyaránt. A regisztrációval kapcsolatos bővebb információ, valamint a budapesti konferenciára történő regisztráció

A regisztráció a sajtó képviselői, valamint az iparági elemzők számára ingyenes.


A The Open Group számos támogatási és kiállítási lehetőséget kínál.