Panda: 100 ezer forint a tiszta gépekért

forrás Prim Online, 2007. október 27. 08:23

A Panda Security országos kampányt indított a „tisztább gépekért”: 100 ezer forintot ajánlott fel azoknak a cégeknek, ahol teljesen vírusmentes a hálózat.

– Szeretnénk a céges szektorban is erősíteni a felelős mentalitást, ami az interneten fellelhető veszélyeket illeti – fogalmazott Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója. – A magyar Panda Security éppen ezért százezer forintos összdíjazással próbálja arra ösztönözni a cégeket: bizonyítsák be, hogy az ő hálózatuk tiszta, vírusmentes!
A Panda Security magyarországi leányvállalatának akciója egyedülálló a Panda történetében is. A játékban bármilyen cég részt vehet, aki vállalja, hogy hálózatát a Malware Radar mindenre kiterjedő vizsgálatának veti alá.
– Ha valaki nyer, az számunkra is nyereség – mondta Sándor Zsolt – hiszen eggyel kevesebb PC van a világon, ahonnan támadást intézhetnek a mi gépeink ellen. Éppen ezért szeretnénk ezt honorálni; az a cég kapja a 100 ezer forintot, aki a legelőször jelentkezik a hibátlan eredménnyel.

Bővebb információ kérhető Sándor Zsolttól, a Panda Security magyarországi ügyvezető igazgatójától a 06/1-469-60-87 telefonszámon.