A phion bemutatta netfence termékcsaládjának új, 4.0-s kiadását

forrás Prim Online, 2007. október 31. 13:03

A phion AG két termékújdonságot mutat be: a netfence Release 4.0-t és a „netfence entegrá”-t, egy olyan megoldást, mely a vállalatok végponti biztonságát szavatolja.

Kiterjedt funkcionális bővítés a netfence 4.0 segítségével

A phion az új, 4.0-s kiadás létrehozásával számos funkcióval bővítette korábbi netfence termékcsaládját. Immár megbízhatóan kontrollálhatók az eddig nehezen ellenőrizhető tartalmak, mint az SSL-kódolt adatforgalom, az XML webszolgáltatások vagy az RSS feedek. A netfence 4.0 egy teljes mértékben átdolgozott Traffic Management modult tartalmaz, amely egyértelműen javítja a sávszélesség menedzselését, lehetővé teszi az adatforgalom magas szinten hatékony priorizálását, valamint kielégít szinte minden sávszélességgel kapcsolatos igényt. A phion a munkahatékonyság további növelése érdekében a netfence 4.0 felületét könnyebben kezelhetővé és átláthatóbbá tette. A netfence Managed Security Service Program (MSSP) területeken való alkalmazása érdekében a cég széles körű optimalizációs lehetőségeket is beépített új termékébe.

„Az ügyfelek menedzsment-folyamatba való csatlakoztatása az MSSP számára még flexibilisebben oldható meg: egyetlen központi rendszer alkalmazásával az MSSP képes arra, hogy a legkülönbözőbb igényű ügyfeleket menedzselje, jelentős költségmegtakarítás mellett. Az adminisztrátorok és hatáskörük meghatározásának lehetőségei ezáltal egyértelműen rugalmasabbá váltak.” – világított rá Klaus Gheri, a cég stratégiai termékirányításáért felelős társalapító igazgatója.

netfence entegra - a megbízható végponti biztonságért

A phion a netfence entegrával erős teljesítményű és hatékony megoldást kínál a végpontok védelmére és a hálózatba lépés ellenőrzésére (Network Access Control, NAC). A netfence entegra szavatolja a meghatározott biztonsági irányelvek megbízható betartását a végpontokon, mind a hálózaton belül, mind azon kívül. Lehetővé teszi a központi irányítást, a biztonsági irányelvek hozzárendelését, és zökkenőmentesen beépül az adott netfence UTM rendszerbe. A phion online frissítésekkel támogatja entegra-ügyfeleit a vírusirtó és kémfelismerő programok felismerésében és telepítésében illetve aláírás-adatbankjuk aktualitásának vizsgálatában.

A netfence entegra két változatban kapható: