Ingyenes új navigációs szoftver TomTom felhasználóknak

forrás Prim Online, 2007. november 7. 07:14

A TomTom bejelentette legújabb navigációs szoftverét, amelyet előre telepítettek a TomTom ONE XL eszközre. Ugyanakkor a TomTom GO 910, TomTom GO 710, TomTom GO 510, TomTom ONE XL eszközök is kompatibilisek a TomTom legújabb szoftverével. Ezáltal az ezeket birtoklók ingyenesen használhatják a TomTom térképjavító Map Share technológiáját, és hozzáférhetnek a Help! menü biztonsági jellemzőihez. A Map Share és a Help! menü a TomTom navigációs szoftverének legfrissebb verziójával együtt már elérhetők előre telepítve a TomTom GO 720 és a TomTom ONE XL eszközökön.

A TomTom legfrissebb navigációs szoftvere egyszerűen letölthető és installálható a
TomTom HOME-on keresztül. Amikor a TomTom eszközt csatlakoztatják a TomTom HOME-hoz, egy ingyenes frissítés opció jelenik meg a TomTom legfrissebb szoftveréhez. A Map Share használatához a TomTom felhasználóknak rendelkezniük kell egy 6.75 vagy ennél magasabb verziójú installált térképverzióval. A 6.75-nél alacsonyabb verzióval rendelkező felhasználók is élvezhetik a TomTom Map Share előnyeit, ha megvásárolják a legfrissebb verziót a TomTom HOME-on keresztül.

A TomTom Map Share olyan térképfrissítési technológia, amely lehetővé teszi a térképek azonnali és egyszerű frissítését közvetlenül az eszközön. A TomTom HOME-on, a TomTom ingyenes desktop szoftver alkalmazásán keresztül a Map Share felhasználók kaphatnak térképfrissítéseket a TomTom közösség több mint 12 millió tagjától is, így mindig a lehető legfrissebb térképekkel rendelkezhetnek.
A kiterjedt Help! menü információkat tartalmaz a legközelebbi autószervizről, rendőrőrsről vagy kórházról, és lehetővé teszi a legközelebbi sürgősségi szolgáltató helyének meghatározását vagy telefonos megkeresését. A felhasználók gyorsan meghatározhatják pontos helyzetüket, és ezt az információt megoszthatják az illetékes sürgősségi szolgáltatóval, így valószínűleg gyorsabban juthatnak segítséghez.