Komplett irodai telekommunikáció a Vodafone-tól

Takács Zsolt, 2007. november 9. 13:16

Már elérhető a Vodafone Office Box szolgáltatási csomagja, amely egy előfizetéssel és egy Wi-Fi routerrel komplett irodai telekommunikációs megoldást kínál kisvállalatok és vállalkozások számára

A Vodafone legújabb, úgynevezett „Office Box” szolgáltatása keretében most egy telekommunikációs eszközt kínál, ami révén bármely iroda megszabadulhat az irodát behálózó kábelektől, csökkentheti telekommunikációs költségeit és a Vodafone 3G hálózatával szélessávon kapcsolódhat a világhálóra.

Eltűnhetnek a kábelek, mivel a legtöbb munkaállomás vezeték nélküli interneteléréshez juthat. Csökkenthetők a költségek, mivel egy havi előfizetéssel kiválthatóak a meglévő vezetékes telefon és internetelőfizetések, a cég már meglévő asztali telefonjai opciós díj nélkül csatlakoztathatóak a vállalati Wireless Office előfizetéshez, így az ehhez tartozó céges mobiltelefonok ingyen hívhatók. Sőt, a Vodafone 3G/HSDPA és GPRS hálózatán korlátlan Internetes adatforgalmat biztosít az előfizetés.

A Vodafone Office Box szolgáltatása 300 perc díjmentes beszélgetést is biztosít bármely belföldi hálózatba, és lehetőség van a vezetékes szám használatára is.

A szolgáltatásról további információk