Új üzletet nyitott a Sony Ericsson Budapesten

Takács Zsolt, 2007. november 9. 17:30

A Sony Ericsson új márkaboltot nyitott Budapesten, a Mammut II –1. szintjén. Az új üzlet egy a három közül Kelet-Közép-Európában (Magyarországon, Csehországban és Szerbiában). Az üzletek lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kellemes, szórakoztató légkörben közelebbről is megismerkedjenek az újdonságokkal, és kézbe foghassák, kipróbálhassák a termékeket.

Az új üzletek kellemes és vonzó környezetet biztosítanak a vásárlóknak, ahol jobban megismerhetik a Sony Ericsson termékeket, kérdéseket tehetnek fel, és kedvükre kipróbálhatják az új készülékeket, szolgáltatásokat és alkalmazásokat. Az üzletekben - amelyek egyúttal szervizpontként is funkcionálnak - képzett szakemberek állnak majd a látogatók rendelkezésére, akiknek a helyszínen lehetőségük lesz Sony Ericsson készülékeket, kiegészítőket és PC-kártyákat vásárolni.

A kelet-közép-európai régióban most Magyarországon, Csehországban és Szerbiában nyílnak szinte egy időben márkaboltok, de a Sony Ericsson tervezi még további szaküzletek megnyitását is a régióban.