Ki a legjobb étterem e vidéken?

Mészáros Péter, 2007. november 10. 09:21

Döntsük el együtt ki a legjobb étterem e vidéken! Ez a szlogen jellemzi a NetPincér új funkcióját, amelyben a felhasználók megoszthatják egymással rendelési élményeiket.

A NetPincér.hu 2000 óta lehetővé teszi felhasználóinak, hogy értékeljék az ételrendeléseket. Az étel azonban nem olyan, mint egy műszaki cikk, amelynek minden paraméterét objektíven össze lehet hasonlítani, hanem egy olyan termék, amelyet minden ember másként él meg, másként minősít. Ráadásul az éhes emberek türelmetlenek, így nem fognak órákat kritikákat olvasni arról, hogy melyik szakács főz jól, s hol a leggyorsabb a kiszállítás. Éppen ezért döntöttünk amellett, hogy csak a közeli ismerősök, barátok, kollégák véleménye számít igazán - foglalta össze Perger Péter ügyvezető az újítás lényegét.

A rendelő maga dönti el, hogy kinek mutatja meg mi került aznap a tányérjára. Ha jót evett, akkor talán a barátok is kipróbálják azt az éttermet. A trendeket követve a vélemények akár az RSS értesítés segítségével is gyorsan szárnyra kapnak. A közel 100.000-es havi rendelésszám biztosítja, hogy holnaptól a magyar internetes vásárlók hiteles értékelést adnak a házhozszállító éttermek kínálatáról.

 

OTS-Hírvonal