Paramount filmek a T-Home TV-n és a T-Online Tékában

forrás Prim Online, 2007. november 14. 16:04

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Paramount Digital Entertainment International filmstúdió sikeres tárgyalássorozatának eredményeként mostantól a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása Paramount filmsikerekkel bővül.

A két vállalat között létrejött megállapodás értelmében a T-Home TV és T-Online Téka előfizetői televízión, valamint a számítógép képernyőjén keresztül választhatják ki és nézhetik meg az elmúlt évek legnépszerűbb Paramount filmsikereit, valamint a filmstúdió által készített új mozifilmeket jóval azok tévécsatornán való megjelenése előtt.

„Az [origo] Zrt. és a Paramount Filmstúdió közötti többéves megállapodás értelmében a T-Home TV digitális videotékája, illetve a webes T-Online Téka választéka mostantól a Paramount filmstúdió által az utóbbi években elkészített – így például a Pata-Csata, a Dreamgirls, a Malac a pácban, a Transformers alkotásokkal – és a jövőben gyártandó legnépszerűbb mozifilmekkel bővül. A filmrajongók így megszokott, otthoni környezetükben, akár többször egymás után is megnézhetik kedvenceiket, rögtön a DVD megjelenésüket követően, a televíziós premierjük előtt. Ehhez mindössze pár gombnyomásra van szükség a távirányítójukon” – nyilatkozta Koltai Péter, az [origo] Zrt. multimédia tartalom igazgatója.

A T-Home TV videotéka és T-Online Téka a hollywoodi sikerfilmeken kívül népszerű európai filmek, az utóbbi évek magyar filmsikerei és díjnyertes alkotásai, valamint dokumentumfilmek, rajzfilmek széles választékát is kínálja.