Indul az iWiW Közösségi Rendszer - vége a kéretlen bejelöléseknek

forrás Prim Online, 2007. november 15. 13:26

Megújul az iWiW, és immár az egyéni felhasználókon kívül a civil kezdeményezések, a non-profit szervezetek és az üzleti vállalkozások számára is funkcionálisan használhatóvá válik, miközben az egyéni felhasználók megszabadulnak a kéretlen bejelölésektől.

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően „újjászületik” az iWiW. A tesztelési időszakot követően még idén minden felhasználó előtt nyitottá és elérhetővé válik a közösségi portál új szolgáltatása, az iWiW Közösségi Rendszer, miközben az eddigi funkciók is továbbélnek.

A jelenleg mintegy hárommillió regisztrált felhasználóval, és hetente 2,4 millió egyedi látogatóval rendelkező  iWiW fennállása óta megvalósuló legjelentősebb fejlesztés lényege, hogy a közösség tagjai ezentúl az érdeklődési körüknek megfelelő csoportokhoz csatlakozhatnak, és ezzel az önkifejezés, az információszerzés és -megosztás, a kapcsolatok kialakításának újabb csatornája nyílik meg előttük. A fejlesztés további nem titkolt célja, hogy a közösségi portál ezáltal megerősítse eredeti funkcióját, hitelességét: a személyek elkülönüljenek a csoportoktól.

„Az iWiW Közösségi Rendszer a civil közösségek tulajdonosainak, a non-profit szervezeteknek és az üzleti felhasználóknak is számos újdonságot kínál. A közösségi marketing által új esélyt, kommunikációs lehetőségeket kapnak, amely kitörési lehetőségeket tartogathat számukra” – nyilatkozta Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója a fejlesztésről. „A civil közösségek tetszőleges tematika, érdeklődési kör mentén tudnak csoportokat létrehozni, közösséget teremteni, működtetni. A non-profit szervezetek számára ezzel szintén személyes, kétirányú kommunikációtós megoldás adódik: ezentúl hatékony alternatívával élhetnek a hagyományos kommunikációs eszközökhöz képest. Az üzleti felhasználók pedig úgy érhetnek el célzottan tömegeket, hogy erőfeszítéseik – a közösségeken belüli hozzájáruláson és érdeklődésen alapuló részvétel miatt – rendkívül költséghatékony marad” – tette hozzá az ügyvezető.