Megújult a t-zones, a T-Mobile WAP-portálja

forrás Prim Online, 2007. november 16. 13:04

November 16-án megújult a t-zones, így a T-Mobile ügyfelei átláthatóbb, egyszerűbben kezelhető WAP-portálon olvashatják kedvenc híreiket, kereshetnek a moziműsorban vagy tölthetnek le a számtalan tartalom közül.

Újdonság, hogy a szélessávú készülékek terjedését szem előtt tartva ezentúl minden előfizető színesebb, a navigációt képes ikonokkal segítő, egységes menüt kínáló oldalon barangolhat. A jövőben tehát arra alkalmas mobiltelefonokkal a GSM- vagy 3G-hálózatot használó WAP-ozók egyaránt képes tartalmakkal, folyamatosan változó címlappal, aktuális ajánlókkal találkozhatnak majd. A t-zones nyitóoldalán az óránként többször változó dinamikus ajánlókon – legfrissebb híreken, letölthető tartalmakon – túl a pontos időről, a dátumról és az aktuális névnapról is információt kaphat a látogató. További újdonság, hogy számos készülék esetén a látogatók akár a t-zones-portál háttérszínét is módosíthatják.

A külső látványos megújuláson túl új rovatok és új tartalmak várják a WAP-ozókat. A megújult keresővel pedig a felhasználók a letölthető tartalmak között gyorsan és könnyedén találhatnak rá többek között a keresett csengőhangra vagy videóra.

A T-Mobile WAP-portálja ezentúl is bármely mobil-előfizető számára elérhető, azaz a T-Mobile-osokon túl más mobilszolgáltatók ügyfelei is felkereshetik a t-zones színesebb oldalait, és kedvükre böngészhetnek a régi és új rovatok felfrissült kínálatában.