Sportos iPod kiegészítő karóra

forrás Prim Online, 2007. november 25. 08:01

Bemutatkozott az iPod kompatibilis Timex Ironman iControl for iPod sportóra, mely a hagyományos sportóra funkciók mellett, képes az Apple iPod mp3 lejátszóval közvetlen kapcsolatot létesíteni.

Az iControl karóra egy vezeték nélküli csatlakozó segítségével kapcsolódik az iPod készülékhez, így biztosítva, hogy az iPod a legkimerítőbb edzés közben is könnyedén irányítható legyen, biztonságosan működjön, és száraz maradjon. A világ legnépszerűbb mp3 lejátszója, az Apple iPod és a legújabb Timex sportóra segítségével a sport szerelemesei maximális teljesítményt hozhatnak ki magunkból edzés közben, a zene motiváló erejét kihasználva.

A vezeték nélküli csatlakozónak köszönhetően az iPod készüléket a karóra nyomógombjaival lehet irányítani, így a dalokat és a hangerőt az edzés megszakítása nélkül, néhány mozdulattal lehet változtatni. A csatlakozó, melynek hatótávolsága 3 méter, minden esetben csak ahhoz az egy karórához csatlakozik, melytől a kapcsolat létesítése után az első jelet kapta. A sportóra működését így nem zavarhatja meg más, a közelben található iControl karóra, ezért a zsúfolt edzőteremben is bátran lehet használni, akár több hasonló órát viselő sportoló jelenlétében is.

Az iControl 100 órás tréningnaplóval, ún. chronológgal rendelkezik, mely 50 kört képes dátummal együtt eltárolni, valamint megjegyzi az átlagos és legjobb köröket is. A karóra 2 különféle stopperre gyorsasági és állóképességi edzéshez is használható; az óra 24 órás visszaszámlálóval, 3 különféle ébresztővel és éjszakai háttérvilágítással is rendelkezik.

Az iControl sportóra könnyű és vékony formatervezésének, valamint 6 divatos színének köszönhetően nőknek és férfiaknak egyaránt kellemes viselet. A sportóra az új iPod nano és iPod classic modellekkel, valamint néhány régebbi iPod modellel használható. A Timex Ironman iControl for iPod karóra bruttó 29.990 Ft-ért vásárolható meg.