Pannon példaképek tizenkettedszer

forrás Prim Online, 2007. december 4. 09:47

Roma fiatalok mentora, helyi mecénás és látássérültek önálló élethez segítője a Pannon Példakép Díjak kitüntetettjei.

A Pannon Példakép Alapítvány immár tizenkettedik alkalommal adja át díjait. A mobilszolgáltató vállalat alapítványának negyedik negyedévi díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Pannon Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot.

Magyarország új példaképei:

Németh Márta – a Búzavirág Alapítvány vezetője
Varga Lajos – szolnoki szikvízkészítő és mecénás
Juhász Józsefné - kállói roma fiatalok mentora

A Pannon Példakép Alapítvány - melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak - immár harmadik éve működik és negyedévente három díjat ad át.

„A Pannon Példakép Alapítvány 2007 karácsonyának közeledtével  három igazi közösségteremtőt tüntet ki. A Pannon a díjjal olyan ismeretlen emberekre kívánja felhívni a figyelmet, akiket csak egy kommunikációs nagyvállalat segítségével ismerhet meg a nagyközönség, pedig saját közösségükben igazi hősök. A Pannon, sok egyéb más társadalmi és környezeti tevékenysége mellett a Pannon Példakép díjakkal járul hozzá ahhoz, hogy a fontos ügyekkel törődők elismerést, bátorítást és támogatást kapjanak” – mondta a díjátadó után Dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.

A Példakép Alapítvány folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu. Az alapítvány működéséről további információk az interneten a www.peldakep.hu oldalon találhatóak.