Új értékesítési igazgató az EnterNet-nél

forrás Prim Online, 2007. december 10. 15:33

2007. október 15-től dr. Andrejszki Richárd az EnterNet cégcsoport új értékesítési igazgatója. A jogász-közgazdász végzettségű szakember feladatai közé tartozik az értékesítési folyamatok reorganizálása, a társaság direkt sales tevékenységének az aktívabbá tétele, valamint új infokommunikációs szolgáltatások bevezetésének az előkészítése.

Dr. Andrejszki Richárd karrierjét ügyvédi irodákban kezdte. A marketing és értékesítés területe mellett véglegesen 2003-ban döntött, a NetCall Távközlési Rt.-nél értékesítési és marketingigazgatóként dolgozott. 2004-ben, néhány társával megalapította az Unicomm – United Communication Távközlési Szolgáltató Társaságot, ahol az ügyvezető igazgatói feladatokat látta el. A társaság sikerességét bizonyítja, hogy két és fél év alatt sikerült üzleti ügyfeleinek számát meghússzoroznia.

A két, jogi és közgazdászdiplomával rendelkező szakember jelenleg az ELTE továbbképző intézetében gazdasági büntetőjogász végzettségének megszerzésére készül. Kevés szabadidejében Andrejszki sokat olvas, illetve futballozik és bokszol.