Tetsreszabott megoldások a bizhub C203, C253, C353 modellekkel

Kiss Ádám Zoltán, 2007. december 25. 11:05

A Konica Minolta a multifunkciós termékek új generációjának folytatásaként bemutatta a bizhub C203, C253 és a C353 készülékeket, ezek mindegyike testreszabható és a nagyobb teljesítményű bizhub gépek technológiáját alkalmazzák.

Az új bizhub gépekkel a Konica Minolta egy közepes nagyságú termékcsaláddal bővítette ki az új genereációs bizhub termékpalettáját. A kompakt multifunkciós készülékek elsősorban a kisebb irodák és a közepes vállalkozások számára a készültek. A mai modern irodai környezetben jóformán mindenki ugyanazon követelményeket követeli meg, az egyéni felhasználóktól kezdve a nagyvállalatokig. Mindannyian színeket, minőséget és a gyors másolási/nyomtatási sebességet tartják fontosnak. Ugyanakkor, amiben az igények eltérhetnek egymástól, az a nyomtatási mennyiség - állítja Lars Moderow, a Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH termékmenedzsere. Ami a nyomtatási sebességet illeti, a felhasználók saját igényeiknek megfelelően választhatnak a bizhub termékcsalád legújabb modelljei közül.

Fekete-fehérben és színesben nincs különbség a nyomtatás/másolás sebességet tekintve, csak a termékcsalád gépeinek sebessége tér el egymástól, a bizhub C253 25 oldal/perc míg a C353 35 oldal/perc sebességre képes. A bizhub C203, a legkisebb A3-as színes multifunkciós készülék könnyedén teljesíti a 20 A4 oldal/perces sebességet. Az új termékcsalád kompakt bizhub termékei nagymértékben hasonlítanak a nagyobb teljesítményű másológépekhez, a bizhub C650-hez és a C550-hez, itt is megjelenik a négy különálló, dupla sugárnyalábos lézer egység, a tandem rendszerű hajtómű és az Emperon nyomtatásvezérlő.

Mind a három készülék támogatja a Microsoft Vista operációs rendszert, amely lehetővé teszi az egyszerű telepítést DWPS-en keresztül és az XPS formátumú dokumentumok közvetlen szkennelését valamint nyomtatását. A PageScope alkalmazásoknak köszönhetően kényelmessé válik a multifunkciós színes berendezések hálózai menedzselése. Mindez tartalmazza az automatikus beállítási folyamatokat, a hálózati integrációt, és nem utolsó sorban megbízható munkafolyamat ellenőrzés végezhető el a szoftver segítségével. A bizhub C253 és C353 PageScope szoftver csomagjához tartozik a CSRC távfelügyeleti rendszer megoldás is.