Hifi, DVD-lejátszó, konzol egy gépben

Széles Csongor, 2008. január 9. 18:32

Egy amerikai cég a CES technológiai kiállításon bemutatott egy olyan minden az egyben készüléket, amelybe a televízión kívül szinte minden más szórakoztatóelektronikai terméket beépítettek.

A Se2labs munkatársai a Las Vegas-i rendezvényen rántották le a leplet az ITC One névre keresztelt meglehetősen különös termékről, amely pótolja a nappali szinte minden elektronikai berendezését, így például alapból van abban egy jó minőségű sorround hangredszer, DVD- és videólejátszó. A CES-en kiállítótt készülék azonban egy különleges példánynak számít, hiszen abban nem csupán egy Xbox 360-as játékkonzol, hanem egy Nintendo Wii is helyet kapott. A gyártó számtalan csatlakozási ponttal szerelte fel az eszközt, ám ez kérésre bővíthető, mint ahogyan a beépíthető készülékek garmadáját is a vásárlók határozhatják meg. A vásárlóknak csupán le kell adniuk a rendelést a cégnek, és rövidesen kézhez kapják a kívánt terméket, amelyet már csupán hangszórókra, a tévére és az internetre kell csatlakoztatniuk.

Az alapverziót 20 ezer dollár körüli áron lehet beszerezni, a CES-en bemutatott ITC One ára azonban meghaladja a 25 ezer dollárt is.