Check Point Security Tour 2008 Budapesten

Kovács Attila, 2008. február 5. 17:42

Több mint 150 informatikai szakember részvételével, a mai napon tartotta Check Point Security Tour 2008 elnevezésű konferenciasorozatának budapesti állomását az angol Check Point Software cég. Az idei esemény arra fókuszált, hogy a vállalatok növekedésével egyre nagyobb szükség van hálózataik biztonságának naprakészen tartását, a vállalati adatok védelmét, a biztonsági rendszerek szerves együttműködésének biztosítását, és mindezek hatékony működtetését biztosító stratégiára.

A rendezvényen bemutatták, hogy a növekedés, gyors technológiaváltás és a sajnálatosan fürge és szapora veszélyforrások által támasztott üzleti kihívásokra milyen biztonsági megoldásokat kínál a Check Point. Az érdeklődök példákat is hallhattak arra, hogy a vállalat helyi partnerei hogyan alkalmazzák a Check Point legújabb megoldásait  (pl. UTM-1, IPS-1, Pointsec) ügyfeleik IT biztonsági problémáinak a  megoldására.

A konferencia fő témái a következők voltak:


A Check Point Security Tour 2008 budapesti rendezvénye kapcsán a következő hazai cégekkel működött együtt a Check Poingt: S&T (Premium Partner), továbbá: Synergon., KFKI, PiK-SYS, itSun Security; HP, Grepton.