A VT-Soft tőkeemeléssel tulajdonrészt vásárolt az MPC Szoftver Kft.-ben

OTS - Cégvonal, 2008. február 6. 09:49

A VT-Soft Videoton Software Kft. és az MPC Szoftver Kft. együtt törekszik új területek elérésére a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerek piacán, speciális megoldásokkal szélesítve a közös palettát és erősítve az értékesítési tevékenységet.

Az együttműködéssel a cégcsoport portfóliójába az általános megoldásokon túl a gyógyászati segédeszköz-gyártók és -forgalmazók rendszere, autóipari megoldás (Dealer Management System), projektmenedzsment, hulladékgazdálkodási, automatizált gyártási és CRM ágazati megoldások tartoznak.

A szakértői és konzulensi csapat bővülése a jelenlegi ügyfelek számára új lehetőségeket nyit további megoldások alkalmazására, míg az új ügyfeleknek a vállalatirányítási rendszerek bevezetésekor biztonságot és garanciát ad a sokrétű iparági szakértelem és tapasztalat.

A VT-Soft és az MPC közös célkitűzése piaci részesedésük növelése a kis- és középvállalati szektorban, az ERP, üzleti intelligencia és integrált extranet megoldások szállítása terén.

A hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében - a cégek önállóságának meghagyása mellett - a két társaság összehangolja és a jövőben közösen folytatja a Microsoft Dynamics NAV termék marketing- és értékesítési tevékenységét. A célok gyorsabb eléréséhez az iparág-specifikus rendszereket továbbfejlesztik és dinamikusan bővítik az ERP és .NET területén szerzett szakértelmüket. Az együttműködésből fakadó szinergia hatások kihasználása mellett saját csatornáikon keresztül továbbra is értékesítik az ERP piacon kívül eső egyéb termékeiket, megoldásaikat.