Személyi változás az Allround élén

Kovács Attila, 2008. február 6. 17:36

Tóth Györgyöt nevezték ki az Allround Informatika Kft. ügyvezető igazgatójának. Kinevezése a cég stratégiájában megfogalmazott további globális terjeszkedést és gazdasági eredményeinek növekedését segíti elő.

Tóth György Kiss Lászlóval közösen látja el az Allround Informatika Kft operatív vezetését: a két ügyvezető igazgató a cég szervezeti egységeinek mentén egymás között megosztja a teendőket. Tóth György eddigi karrierjét is a távközlési szektorban, különböző vezetői pozíciókban töltötte, melynek során a beszállítói oldal szinte teljes spektrumával kapcsolatba került. Az Allround csapatához egy éve csatlakozott szakember eddig is vezető beosztásban tevékenykedett. Az újonnan kinevezett ügyvezető igazgató egyben garanciája annak, hogy az Allround a jövőben is követi a már bizonyítottan eredményes nemzetközi piaci stratégiáját, amelynek jegyében az elmúlt években is erősítette korábban kivívott piaci pozícióját a telekommunikációs iparág beszállítói között.

Csókási Lilla, a cég marketing- és értékesítés vezetője arról is tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a távközlési szolgáltatóknak informaikai megoldásokat szállító, nemzetközi referenciákkal büszkélkedő budapesti cég 2007-ben történetének eddigi legnagyobb árbevételét érte el.