Adobe webtechnológiai konferencia

forrás Prim Online, 2008. február 8. 12:04

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. Adobe megoldások - Flexibilis kapcsolatok és mobilitás címmel webtechnológiai konferenciát szervez Budapesten.

A konferencia célja rávilágítani az Adobe Flash/Flex alapú webes megoldásokban rejlő lehetőségekre. A rendezvényen szó lesz a technológia hátteréről és helyéről a webprogramozás kavalkádjában, amelyet az előadók hazai, már működő megoldásokon keresztül demonstrálnak.A február 21-i dátum nem véletlen: az Adobe az év elejére tervezi a Flash/Flex alapú termékvonal frissítését. A konferencián az Adobe magyarországi termékmenedzserei mellett a szakmában elismert előadók, programozók és a technológiában jártas üzletemberek is felszólalnak. Az előadók elméletben és gyakorlatban is bemutatják, hogyan fejleszthetünk interaktív webes alkalmazásokat, sugározhatunk HD minőségű hangot és mozgóképet az interneten keresztül, hogyan tarthatunk hatékony prezentációkat, konferenciát és tréningeket anélkül, hogy kilépnénk az irodából, hogyan jeleníthetünk meg Flash tartalmakat (pl. YouTube videókat) a legújabb Nokia mobiltelefonokon.

A konferencia előadásainak témái: Adobe Acrobat Connect - online kommunikáció, e-learning; Adobe Flash Media Server 3 - hang- és videosugárzás (streaming); Adobe Flex 3 és Flex Builder 3 - dinamikus online alkalmazások fejlesztése; Adobe Flash Lite 3 - Flash tartalmak mobilon.

További információ: www.trans-europe.hu