BERTL és BLI díjak a Konica Minoltának

Kiss Ádám Zoltán, 2008. február 18. 20:03

A Konica Minolta két kategóriában nyerte el a BERTL Readers’ Choice 2007 díját, a színes irodatechnikai termékválaszték és -megbízhatóság kategóriájában. Továbbá a Buyers Laboratory Inc. (BLI) a Pick Award 2007 díjban részesítette a cég három berendezését, a bizhub C451, C550, C650 színes multifunkciós készülékeket.

Egymás után ez a harmadik év, mikor a BERTL olvasói a Konica Minoltát a legjobb színes irodatechnikai termékkínálattal rendelkező gyártónak választották. A Platina díjon kívül, a Konica Minolta kapta a BERTL Reader’s Choice Gold díját, melyet a színes berendezések megbízhatóságáért ítéltek oda. Az éves felmérés során, a válaszadók számos tényező - mint például a kezelhetőség, a minőség, a szervizszolgáltatások, a szoftvermegoldások - alapján választották ki a győztes gyártót.

A Buyers Laboratory Inc. a bizhub C451, C550 és a C650 készülékeket Pick Award 2007 díjban részesítette - három kategóriában, a 41-50, az 51-60 és a 61-69 lap/perc teljesítményű kategóriákban - , mint kiváló színes multifunkciós berendezések (Szegmens 4). Az átfogó laboratóriumi tesztek során mind a három termék – ugyanazt a nyomtatóművet használják – megbízhatóságát, teljesítményét és képminőségét kiválónak értékelték. A BLI pozitívan értékelte a három termék egyszerű kezelhetőségét is. A felhasználó számára az InfoLine dizájn nagymértékben megkönnyíti a berendezések használatát (nagy vezérlőpanel, színes LCD kijelző, beépített LED a gép állapotának jelzésére), a BLI kihangsúlyozta a berendezések biztonsági funkcióinak széles választékát is.