Zebra hőnyomtatók a Super Bowlon

forrás Prim Online, 2008. február 23. 11:06

A Zebra Technologies speciális hőnyomtatói fontos szerepet játszottak az év egyik legjelentősebb amerikai sporteseményén, a februári Super Bowlon. A személyi (azonosító csuklószalagok, belépőkártyák) és felszerelésazonosító és nyilvántartó-rendszerhez az azonnali vonalkódnyomtatást a Zebra nyomtatói szolgáltatták.

A 2008-as amerikai futballdöntőt február 3-án rendezték az arizonai Glendale-ben, a University of Phoenix 63 400 férőhelyes stadionjában. A különböző ott elhelyezett rendszereknek arra volt szükségük, hogy a helyszínen felmerülő pillanatnyi igények szerint készüljenek különféle típusú vonalkódos azonosítók, a biztonságiak, a tűzoltók, a mentősök és felszerelésük, valamint az esetleges sérültek nyomon követése érdekében. A rendezők szerint a Zebra nyomtatói tökéletesek voltak a feladatra, hiszen pillanatok alatt nyomtattak vonalkódos azonosító igazolványokat és címkéket, egyedi belépőkártyákat, azonosító kar- és csuklószalagokat. Mindezt egy olyan készülék hajtotta végre, amely hordozható és egyszerűen kezelhető volt.

A 2008-as Super Bowlon Zebra hőnyomtatókkal készítették a vonalkódos kártyákat, amelyek biztosították, hogy a teljes személyzet pontosan azonosítható és nyomon követhető legyen: kinek mi a feladata, ennek megfelelő helyen van-e, mikor érkezik oda, és mikor hagyja el a helyszínt.

„Nagyobb sportesemények, tömegrendezvények esetén a biztonsági személyzet felelőssége óriási. A szervezők elemi érdeke, hogy mindenkiről pontosan tudják: a helyén van, és ellátja a feladatát” – mondta Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője Hozzátette: „A Super Bowlra, mint a legnézettebb rendezvények egyikére ez fokozottan érvényes. Örülünk, hogy a Zebra nyomtatói hozzájárultak az amerikai futballdöntő biztonságához, és reméljük, hogy hamarosan több európai rendezvényen is igénybe veszik majd printereinket.”