Pénzjutalmas online fejlesztői díj

MTI Sajtóadatbank, 2008. február 26. 08:36

Kedden zárul a nevezés Magyarország első pénzjutalmas online fejlesztői díjára. Sanoma Szupernóva Díj néven internetes fejlesztői díjat alapított a Sanoma Budapest Zrt. Az összesen egymillió forint értékű elismerést a legtehetségesebb feltörekvő online-vállalkozások vagy internetes fejlesztéseket készítő magánszemélyek kapják.

A díjra bárki nevezheti saját honlapját, vagy felhívhatja a zsűri figyelmét egy általa felfedezett weboldal iránt is. Ehhez nem kell mást tennie, mint hogy e-mailben elküldi a javasolt oldal címét, alapításának idejét és rövid leírását a szupernovadij@sanomabp.hu címre. Méghozzá sietve, mert a pályázat beküldési határideje február 26, kedd déli 12 óra.

A Sanoma Budapest Zrt. közleményéből kiderül: az újonnan indult oldalak elbírálási szempontjai között szerepel az eredeti ötlet, a dinamikus növekedés és az életképes kereskedelmi modell felvázolása. A zsűri vizsgálja a tartalom, a megjelenítés és a műszaki kivitelezés minőségét is. A díj iránt érdeklődők további információt a www.szupernovadij.com címen találnak.

A Sanoma Szupernóva Díjat március 4-én adják át a harmadik Web 2.0 Symposiumon a Millenáris Parkban.