Trend Micro ProtectLink Gateway: szoftveres biztonsági megoldás Linksys routerekhez

forrás Prim Online, 2008. március 8. 10:16

Elérhető a Trend Micro ProtectLink Gateway megoldása a Linksys by Cisco routerekhez. A Linksys routerekbe épített Trend Micro szoftveres biztonsági szolgáltatás célja, hogy a kisvállalati ügyfelek alkalmazotti termelékenységgel kapcsolatos problémáira könnyen alkalmazható megoldást biztosítson.

A Trend Micro ProtectLink Gateway egy olyan előfizetéses szolgáltatás, amelynek segítségével csökkenthető a levélszemét mennyisége, letilthatók a kéretlen levelek, és megakadályozható a kártékony kódokat vagy kémprogramokat tartalmazó webhelyek megnyitása. Ez a megoldás egy kulcsfontosságú biztonsági réteggel bővíti a Linksys by Cisco Business Series routereket. Segítségével megakadályozható, hogy a vírusok és egyéb webes fenyegetések bejussanak és kárt tegyenek a vállalati hálózatban. A Trend Micro ProtectLink Gateway üzemeltetett biztonsági szolgáltatásként további szoftvert vagy hardvert nem igényel, az új és korábban vásárolt Linksys routerekre is telepíthető.

A Trend Micro ProtectLink Gateway választható kiegészítőként hamarosan megvásárolható lesz a Linksys by Cisco Business Series routerekhez, a 10/100 4 portos VPN routerhez (RV042) pedig már most megrendelhető. Az RV042 egy fejlett, megbízható internetmegosztó hálózati routermegoldás, amely a kisvállalkozások igényeit elégíti ki. Az eszköz két internetportot tartalmaz, így gyorsan csatlakoztatható egy második internetkapcsolathoz, ezáltal folyamatos kapcsolódást biztosít az elsődleges vonal megszakadása esetén is. A két vonal egyszerre is használható, így a nagyobb sávszélességnek köszönhetően nő a termelékenység.

A Trend Micro ProtectLink Gateway két újabb, hamarosan megjelenő routerhez is elérhető lesz: