Mio: Folyamatos szervizháttér és térképfrissítések

forrás Prim Online, 2008. március 17. 16:37

A Mio és a Navman 2007-es egyesülését követően a Mio továbbra is jobb, innovatívabb és még jobb minőségű termékeket kínál ügyfeleinek.

2008-ban a Mio a MioMap 3.3-ról a MioMap 2008-ra vált, amely kiváló minőségű, részletes térképeket biztosít majd mind a 38 európai országra nézve, beleértve Közép-Kelet-Európa 13 országát, Magyarországgal együtt. A 2008-as CeBIT alkalmával a vállalat már bemutatta első integrált termékeit, a szintén MioMap 2008-ra épülő Mio Moov terméksorozatát, illetve az egyedi tartalmakat és szolgáltatásokat magában foglaló innovatív MioMore csomagot.

A Mio új Moov sorozata (amely hamarosan Magyarországon is bemutatásra kerül) olyan újdonságokkal van felszerelve, mint a SiRF alapfunkcióként “beépített” InstantFix II technológiája, amellyel akár öt másodperc alatt „elindul” a GPS, és a felhasználók azonnal tájékozódhatnak vele, amint vezetésre készek. A Mio Moov sorozata az első GPS-eszköz Európában, amely magában foglalja a dinamikus helyi keresést – az üzletek, éttermek vagy középületek könnyű megtalálását.

A Mio minden modelljéhez térképfrissítést kínál 2008 folyamán.