41 városban már 7,2 Mbps-os mobilszélessávon internetezhetnek a T-Mobile-osok

forrás Prim Online, 2008. március 26. 11:59

A T-Mobile már 126 városban kínál gyors mobilinternetet, és ezen belül 41 városban 7,2 Mbps-os névleges sebességű hálózat áll az ügyfelek rendelkezésére.

A T-Mobile tavaly év végéhez képest további 8 településsel bővítette a mobilszélessávval lefedett városok számát, és jelenleg már a lakosság több mint 53%-a számára kínálja a mobilinternetezést. Emellett a szolgáltató 3G/HSDPA-hálózatának jelentős részén tovább növelte az adatátviteli sebességet. Így Budapesten kívül újabb 40 városban tette elérhetővé a 7,2 Mbps-os adatátvitelt, amely arra alkalmas telefon vagy modem esetén a gyakorlatban jellemzően 1,6 Mbps és 3,1 Mbps közötti letöltési, illetve 1,44 Mbps névleges feltöltési sebességet biztosít. Azaz az érintett 41 településen a 7,2-es HSDPA-nak, illetve a HSUPA-nak köszönhetően az internetezés, a letöltés, a fájlok és e-mailek küldése is sokkal gyorsabb.

A mobilcég szélessávú hálózatának kiépítésén túl kedvező ajánlatokkal segíti azokat, akik otthon vagy útközben azonos előfizetéssel, egyetlen havi díj ellenében szeretnének böngészni a világhálón. A T-Mobile legújabb akciójának keretében 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalásakor 3 hónapig minden Mobilinternet csomag havi díja 0 forint. Az 5 vagy 8 GB-os Mobilinternet csomag 2 éves előfizetése esetén emellett a népszerű USB Stick modem 0 forintért elvihető. A T-Mobile azokra is gondolt, akik nem köteleznék el magukat, ilyen esetben a hűségnyilatkozat nélkül internet-előfizetést vásárlók három hónapig 50%-os havidíj-kedvezményt kapnak.

A T-Mobile szélessávú hálózata az alábbi településeken biztosít névlegesen 7,2 Mbps-os letöltési sebességet: Agárd, Baja, Balatonfüred, Balatonszemes, Balatonszéplak, Békés, Berettyóújfalu, Budakalász, Budakeszi, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csorna, Dorog, Ecser, Eger, Etyek, Gödöllő, Gyula, Hajdúhadház, Téglás, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Kiskundorozsma, Kiskunfélegyháza, Kismegyer, Makó, Mátészalka, Ménfőcsanak, Monor, Nagykovácsi, Oros, Paks, Százhalombatta, Szekszárd, Tihany, Törökbálint, Törökszentmiklós, Üllő, Üröm, Veszprém.