Feketelista a magyar nyelvű spamekről

forrás Prim Online, 2008. március 26. 19:50

Feketelistát készít a magyar nyelvű spamekről a Stop Spam Mozgalom, mert - mint ahogy a mozgalom blogján egy hozzászóló fogalmaz - nem elég csak bosszankodni...

Egy januári hírünkre hívta fel a figyelmünket a Stop Spam Mozgalom "aktivistája", melyben egy magyar fordított aukciós oldal indulásáról mi is beszámoltunk. Úgy látszik, közben az oldalnak egy "kéretlen" propagálója is akadt: Tomi, a "fél ország barátja" ontja a licitálásra buzdító leveleit. Persze nemcsak Tomival van baj. Kiss János ügyvezető ig. cége megbízható szerverszolgáltatásairól szeretne mindenáron informálni minket, míg Molnár Zsolt egyenesen e-mail címlistát ajánl megvételre, de ne feledkezzünk meg Ancsiról sem, aki egy SMS-ért cserébe hihetetlen mennyiségű filmletöltést ígér.

Szóval, ha valaki szeretné közkinccsé tenni bosszantó spamjét, vagy ha Taltossaman.hu és társai még nem találták meg, de szeretné elkerülni a találkozást, látogasson el a mozgalom oldalára, ahol a hasznos tanácsok mellett a "Fehérlistát" is böngészhetik!