Magyar Spin-off Vállalkozások III. éves konferenciája és találkozója

forrás Prim Online, 2008. április 3. 11:37

Az Információs Társadalom- és Trendkutató Központ partnerségével április 11-én kerül megrendezésre a Magyar Spin-off Vállalkozások III. éves konferenciája és találkozója, a Spin-off Planéta III. A rendezvény helyszíne az Aranytíz Művelődési Központ Leonardo terme lesz.

A konferencián a tavalyi "Spin-off Planéta II." című rendezvényhez hasonlóan terítékre kerül a magyarországi spin-off vállalkozások helyzete, bemutatkoznak vállalkozó kutatók és/vagy technológia-intenzív vállalkozások, valamint előadásokat tartanak pénzügyi szakemberek és gyakorló befektetők a kockázati tőke finanszírozásról.

A fórum elsősorban vállalkozó szellemű, vállalkozást fontolgató kutatók, műszaki, természettudományi területen aktív PhD hallgatók egyetemisták/főiskolások, korai fázisú technológiai cégek, egyetemi/akadémiai spinoff vállalkozások, high-tech startup cégek menedzsereinek, kutatóinak és munkatársainak, valamint a kutatóintézetek technológia-transzferben érintett szakembereinek érdeklődésére tarthat számot.

További részletek