A Subway NOD32-vel védekezik

forrás Prim Online, 2008. április 3. 17:15

A Subway étteremlánc ESET NOD32 Antivirus rendszerrel védi az Egyesült Államokban és Kanadában található 23 000 vendéglátóhelyiségének POS termináljait.

A Subway POS (Point of sale) termináljainak mindegyike több száz tranzakciót kezel naponta. A rendszer helyes működése alapvető fontosságú az éttermek üzemeltetéséhez, a vásárlók gyors kiszolgálásához. "Éppen ezért kritikus a terminálok védelme, annak biztosítása, hogy a rendszert ne állítsa vagy lassítsa le egyetlen rosszindulatú program sem" - nyilatkozta Marina O'Rourke, a Subway kereskedelem-technológiai igazgatója, aki a NOD32 tesztelését és telepítését is felügyeli. 

"Amikor egy, a Subwayhez hasonló méretű vállalat minket választ, az világosan mutatja az ESET termékeinek minőségét és megbízhatóságát, valamint ügyfélszolgálatunk magas színvonalát" - emelte ki a megállapodás kapcsán Anton Zajac, az ESET elnök-vezérigazgatója.

Az ESET NOD32 Antivirus hatékonysága a szoftverbe épített ThreatSense technológiának köszönhető, mely a hagyományos és a mesterséges intelligencián alapuló heurisztikus védelmet egyetlen keresőmotorba integrálja, így biztosítva, hogy az ESET NOD32 Antivirus a lehető legkorszerűbb, a holnap károkozói ellen is felkészült biztonsági megoldást nyújtsa. Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott vírusirtó tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját, és számos más független elismeréssel is rendelkezik.