A 15 éves Siemens Gigaset újult erővel a magyar piacon

forrás Prim Online, 2008. április 14. 11:23

Újult erővel és a Siemens márkanévhez hű termékkínálattal jelentkezik Magyarországon idén a Siemens Gigaset. A Siemens Gigaset hálózati eszközöket, otthoni szélessávú megoldásokat és telefonokat kínál egyéni felhasználók számára és irodai alkalmazásra. A Siemens márkanév alatt forgalomba hozott termékek minden részletükben annak minőségi és szolgáltatásbeli színvonalát tükrözik, valamint a legmodernebb technológiát kínálják megoldásaikban. Az újjászületett Siemens Gigaset február végén Windsorban mutatkozott be a nagyvilág előtt, megújult termékei, megoldásai pedig a magyar felhasználók számára is elérhetők.

Február végén Windsorban tartott nemzetközi konferenciát a Siemens azzal az üzenettel, hogy egy újjászületett Siemens Gigasettel találkozhatunk 2008-ban. A vállalat átgondolt, letisztult termékportfóliót kínál a fogyasztók számára, melynek fontos elemét képezik a dect telefonok, a hálózati megoldások, és egyre nagyobb teret kapnak az otthoni multimédiás megoldások, WiMAX eszközök és a kisebb vállalatok, irodák számára tervezett telekommunikációs megoldások is.

A vállalat törekszik arra, hogy a dect telefonok piacán elért vezető pozícióját más termékkategóriára is kiterjeszthesse. Nagy részt ölelnek fel portfóliójában az otthoni hálózati eszközök, melyek már draft N szabvánnyal is kaphatók, és az egyszerű telepíthetőségre, kezelhetőségre, maximális otthoni kényelemre fókuszálnak. A WiMAX termékek a vezeték nélküli hálózatok új generációját kínálják a felhasználóknak. Továbbá számos otthon és az irodában jól alkalmazható eszközt találunk a Siemens Gigaset kínálatában, mint a különböző DVB tunereket és médialejátszókat, és a teljes multimédiás rendszert alkotó megoldásokat.

A termékek kiváló minősége mellett a Siemens Gigaset számára meghatározó jellemzővé vált a környezetbarát technológia. 2007-ben a Siemens Gigaset volt az első a dect telefon gyártók közül, akinek több mint 1400 modellt számláló teljes portfóliója környezetbarát ECO technológiával készül. Az energiatakarékos technológia segítségével ugyanis akár 60%-kal csökkenthető a telefonok gyártása során felhasznált energia, és azok áramfogyasztása is. A Siemens Gigaset technológiája 2007-ben ISO 14001, környezetbarát rendszer minősítést kapott.

A Siemens Gigasetről és termékportfóliójáról szóló további információért, kérjük látogasson el a következő honlapra: www.gigaset.siemens.com